Økonomielev – er det dig vi mangler?

Drømmer du om en spændende og fremtidssikret elevplads blandt gode kollegaer?

Vores nuværende økonomielev er snart udlært, derfor søger Dit Regnskab ApS en ny økonomielev som ønsker at dygtiggøre sig indenfor regnskab, økonomi og IT.

Vi tilbyder:

  • En alsidig og fremtidssikret 2-årig uddannelse indenfor regnskab og økonomi
  • En moderne arbejdsplads der benytter de mest moderne løsninger hos os selv og vores kunder
  • God mulighed for fastansættelse efter endt elevperiode
  • Stor variation i opgaver og mulighed for at prøve kræfter indenfor andre områder også

Vi forventer at du er nysgerrig og pligtopfyldende, og har flair for tal og IT. Til gengæld kan du forvente at have vores fulde støtte til din uddannelse og vi vil sætte en ære i at det går dig godt. Du vil få dygtige kollegaer, der brænder for deres arbejde og elsker at lære fra sig.

Dit Regnskab ApS er en mindre virksomhed med 6 ansatte som hjælper firmaer med deres løn og regnskab. Vores hyggelige kontorer ligger i Jyllinge erhvervscenter, mellem Roskilde og Frederikssund, hvorfra vi udfører det meste af vores arbejde.

Du kan læse mere om de opgaver vi udfører for kunder under gennemgangen af bogførings-ydelser

Har du lyst til at blive vores nye kollega, vil vi gerne høre fra dig. Send os din ansøgning, dit CV og eksamensbevis til Lisa Larsen på lisa@ditregnskab.com. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter allerede nu en økonomielev med start til september eller oktober 2019.