Dit Regnskab ApS

Som ekstern controller og bogholder hjælper vi dig med alt fra de daglige småopgaver der opstår i farten til den mere faste del af bogholderiet samt økonomistyringen. Vi har flere faste kunder, hvor vi fungerer som fast bogholder – både til det der minder om fuldtidsstillinger men også til for eksempel én dag om ugen. Ligeledes kan vi klare den månedlige opfølgning på bogholderiet.

Vi kan ligeledes være behjælpelige med HR-opgaver, herunder problemstillinger vedrørende overenskomster, ansættelsesforhold og lignende.

Opgaverne løser vi både hos jer samt fra vores kontor i Jyllinge – alt efter hvordan det passer bedst.

Medarbejdere

Lisa ekstern bogholder

Lisa startede op som selvstændig ekstern bogholder i 2007, og det er på grundkernen heraf at Dit Regnskab ApS (tidl. Nordic-Partner ApS) startede op i 2014. Lisa har haft en fast kundekreds siden opstarten som hun løbende har udvidet. Lisa er uddannet merkonom fra CPH WEST og har desuden en mini MBA i IME. Lisa har i det daglige primært controller opgaver for sin faste kundegruppe.

Christina ekstern bogholder

Christina blev ansat i 2017 da udvidelsen af kundekredsen blev markant udbygget. Christina er uddannet HD(R)-revisor i 2016 og har under uddannelsen arbejdet i et mellemstort revisionsfirma i 5 år. Med ønsket om at komme på “den anden side” af bordet varetager hun, ligesom Lisa, controlling opgaver for sine faste kunder.

Nicolas konsulent

Nicolas rådgiver vores kunder om IT, ledelse og forretningsudvikling.

Lena ekstern bogholder

Lena er uddannet som kontorassistent med speciale i økonomi og blev ansat hos os i september 2018. Lena står for at foretage den almene bogføring og hermed relaterede opgaver.

Betina

Betina er uddannet kontorassistent med speciale i økonomi. Betina har arbejdet med regnskab i over 15 år og er blandt andet specialist i Navision og lønninger.

Kathrine elev

Kathrine er vores elev, som startede hos os i januar 2018. Hun har gået på Køge Handelsskole og er nu igang med at uddanne sig til kontorassistent med speciale i økonomi.

Charlotte studentermedhjælper

Charlotte er vores studentermedhjælper. Hun er ansat som vores SoMe-ekspert. Hun hjælper også med mange af de løbende småopgaver der opstår i hverdagen.

Dorthe freelance

Dorthe hjælper med diverse opgaver, herunder lønninger, løbende bogføring samt ad hoc opgaver.