Dit Regnskab ApS

Som ekstern controller og bogholder hjælper vi dig med alt fra de daglige småopgaver der opstår i farten til den mere faste del af bogholderiet samt økonomistyringen. Vi har flere faste kunder, hvor vi fungerer som fast bogholder – både til det der minder om fuldtidsstillinger men også til for eksempel én dag om ugen. Ligeledes kan vi klare den månedlige opfølgning på bogholderiet.

Vi kan ligeledes være behjælpelige med HR-opgaver, herunder problemstillinger vedrørende overenskomster, ansættelsesforhold og lignende.

Opgaverne løser vi både hos jer samt fra vores kontor i Jyllinge – alt efter hvordan det passer bedst.

Medarbejdere

Lisa ekstern bogholder

Lisa startede Dit Regnskab i 2007 og har løbende udvidet firmaet med mange tilfredse kunder. Lisa er uddannet kontorassistent og merkonom fra CPH WEST, og har desuden en mini MBA fra International Management Education (IME). Når Lisa ikke betjener kunder, står hun for den daglige ledelse af Dit Regnskab ApS.

Betina er uddannet kontorassistent med speciale i økonomi. Betina har arbejdet med regnskab i over 15 år og er blandt andet specialist i Navision og lønninger.

Nicolas konsulent

Nicolas rådgiver vores kunder om IT, ledelse og forretningsudvikling.

Lena regnskabskonsulent

Lena er uddannet som kontorassistent med speciale i økonomi og blev ansat hos os i september 2018. Lena står for at foretage den almene bogføring og hermed relaterede opgaver.

Kathrine elev

Kathrine er vores elev, som startede hos os i januar 2018. Hun har gået på Køge Handelsskole og er nu igang med at uddanne sig til kontorassistent med speciale i økonomi.

Charlotte studentermedhjælper

Charlotte er vores studentermedhjælper. Hun vedligeholder hjemmeside og sociale medier samt hjælper med mange af de løbende småopgaver der opstår i hverdagen.

Dorthe freelance

Dorthe hjælper med diverse opgaver, herunder lønninger, løbende bogføring samt ad hoc opgaver.