Hjælp til årsregnskabet

Søger du hjælp til regnskab og afslutning heraf? Vi kan hjælpe dig igennem hele processen, fra de usorterede kvitteringer, som på billedet, til den samlede bilagsmappe klar til revisoren. Har du en enkeltmandsvirksomhed eller er dit regnskab ikke underlagt revision, kan vi også hjælpe dig med opsætningen af regnskabet samt indberetningerne til SKAT. Du kan læse mere om kravene for revision af regnskaber lige her.

Hvornår skal regnskabet være klar?

Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed følger dit årsregnskab kalenderåret. Selve regnskabet skal ikke indsendes til Erhversstyrelsen som det skal for selskaber. Derimod skal virksomhedens resultat indberettes til SKAT via din personlige selvangivelse. Selvangivelsen åbner i marts, og fristen for at indberette er 1. juli 2018.

Afsluttes dit årsregnskab for dit selskab 31. december 2017 skal regnskabet indsendes til Erhvervsstyrelsen senest den 31. maj 2018 (5 måneder efter årsafslutningen). Selskabets skattemæssige resultat skal indberettes senest 6 måneder efter indkomstårets udløb – altså den 30. juni 2018.

Har du slet ikke styr på regnskabet endnu?

Så fortvivl ikke! Selv når bunken af bilag virker allermest uoverskuelig, skal vi nok få styr på den – og omdanne de mange kvitteringer og fakturaer til et færdigt regnskab.

Vi anbefaler dig, at påbegynde dit regnskab i god tid i forhold til fristerne. På denne måde kan vi bedre nå at navigere uden om eventuelle fejl og mangler – og få rettet op i tide. Et eksempel på det kunne være, at alle bilag fra marts er blevet væk, og dermed skal fremskaffes igen.

Hjælp til regnskab?

Skal vi hjælpe dig godt igennem årsregnskabet for 2017? Så kontakt os her til en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig!