Hjælp til Regnskab på 10. år hos Sternberg VVS

På 10. år laver vi regnskab for vores kunde Sternberg VVS. Opgaverne er mange og blandede. Vi arbejder med bogføring og lønkørsel til dagligt, men står også for udskiftning af økonomi system, klargøring af årsregnskab og integration af andre systemer.

Faste medarbejdere løser opgaven i tæt samarbejde med Dit Regnskab.

Sternberg VVS høster fordelene ved at benytte ekstern Bogføring fra Dit Regnskab. De supplere den faste medarbejderstab når der er travlhed og undgår derved flaskehalse i bogholderiet. Ydelserne afregnes månedligt til en fast lav timepris. Yderligere benyttes telefon- og mailsupporten når der opstår akutte spørgsmål. Vores dygtige medarbejdere assisterer Sternberg VVS flere gange ugentligt med følgende ydelser:

  • Bogholderi
  • Momsregnskab
  • Lønkørsel
  • Klargøring af årsregnskab til revision
  • Integrationsopgaver
  • Udskiftning af regnskabs-system C5 -> Economic
  • Hjælp ved implementering af WPA mobil-løsning

Det er svært at forudsige fremtiden, også for Sternberg VVS

Et firma som Sternberg VVS, kan have svært ved at forudsige spidsbelastninger. Der er eksempelvis altid ekstra travlt når vinteren står for døren og fyringssæsonen starter, men præcist hvornår det sker, er svært at svare på. Travlhed er der også, når der har været kraftige regnskyld eller lyn og torden. Ekstra travlhed hos montørerne giver mere arbejde med planlægning og administration. Derfor benytter Sternberg VVS muligheden for at kunne tilkalde ekstra hjælp til Bogføring fra når arbejdsmængden stiger.

Læs hvordan Dit Regnskab ApS kan hjælpe dit firma med regnskab, løn og bogføring.

Om kunden:

Sternberg’s direktør Kim Busch: “Dit Regnskab er et rigtig godt alternativ til faste medarbejdere, når behovet for bogføring svinger meget. De har stor viden på deres fagområder og leverer en glimrende indsats. Og så koster de jo ikke noget når de er syge eller der ikke er så meget at lave :-)”

Kundens forretningsområde: Sternberg VVS er en af Nordsjællands største VVS-forretninger. Deres arbejdområder dækker blandt andet: Alternativ energi, VVS installation og service, Gas installation og service, samt totalservice til boligforeninger og større byggerier.

Læs mere om Sternberg VVS her: SternbergVVS.dk