Styr på regnskabet hos Snedkermester Kim Heilmann

Kim Heilmann Tømrer og snedkermester benytter en ekstern bogholder fra Dit Regnskab, til at hjælpe med regnskabs-opgaver. Kunden har deltaget i et halvdagskurses og opretter selv tilbud og fakturaer i økonomisystemet, så de kan sendes afsted når det passer dem. Dette er vigtigt, da krav om lange kreditter hos hovedentrepenører, i forvejen kan presse kontantbeholdningen.

Ekstern Bogholder en gang om måneden

Kunden benytter vores eksterne bogholder cirka en gang om måneden for at holde sit regnskab opdateret. Nogle gange mødes vi hos kunden, hvis der er mange bilag (og spørgsmål), andre gange klares det hele online. Normalt er det regnskabs-opgaver vi løser, men når der kommer spørgsmål til ansættelser og lønforhold,  hjælper vores HR ekspert med dette, ligesom Dit Regnskabs’s IT afdeling træder til, når eksempelvis det trådløse netværk driller. Vores eksterne bogholder udfører løbende nedenstående opgaver:

  • Bogføring af bilag
  • Momsregnskab
  • Løn og lønberegning
  • Klargøring til årsregnskab
  • Support til Personaleforhold

Læs mere om vores ydelser indenfor Bøgføring, Løn og Regnskab.

Om kunden:

Tømrer og Snedkermester Kim Heilmann: “Tidligere har det været svært at få nået alle de administrative opgave og bunkerne kunne godt blive lidt uoverskuelige når der var travlhed. Derfor kom man let flere måneder bagud med bogføringen, hvilket gjorde det meget tidkrævende og nogen gange dyrt at få ført ‘up to date’. Det er en fornøjelse at kunne koncentrere sig om det man er rigtig god til og lade en ekstern bogholder fra Dit Regnskab klare regnskab, løn og bogholderi. Jeg kan kun rose konceptet”

Kim Heilmann Tømrer og Snedkermester er et velrenommeret tømrerfirma med mere end 25 år i branchen. De er kendt for at have en høj kvalitet, med sans for detaljer og slut-finish. Firmaet ligger i Jyllinge (nær Roskilde). De udfører primært deres opgaver i stor-københavn og lokalt.