Hjælp til bogføring, løn og regnskab hos Visti Petersens Eftf. ApS

Vi har lavet regnskab for Visti Petersens eftf. ApS i 8 år. Vi har hjulpet dem til at overgå til mere moderne regnskabssystem. Vi hjælper dem i det daglige med regnskab, ansættelseskontrakter, lønninger samt klargøring af årsregnskab.

Overblik over virksomheden med Dit Regnskab

Visti Petersens Eftf. ApS har været på kursus hos Dit Regnskab ApS, så de selv kan oprette tilbud og sende fakturaer afsted. Kunden får lavet regnskabet en gang om måneden så de hele tiden er up to date. Vi sender kunden en debitorsaldoliste når måneden er afsluttet, så de selv kan kontakte de kunder de ønsker at rykke for betaling. Hvis de har spørgsmål eller de skal aflevere dokumenter, kommer de gerne til os på kontoret. Vi kommer naturligvis også til dem, hvis det ønskes. Det er heldigvis blevet nemmere for alle parter med e-conomic indscanningsmodul, Hvor vi kan sende dokumenter både via deres APP eller direkte på mail.

Om kunden:

Visti Petersens Eftf.’s direktør Jan Nielsen: Før i tiden kunne vi godt have fakturaerne liggende i flere måneder før de blev givet videre til revisoren. Vi vidste sjældent før årsafslutning om det havde været et godt år og hvor mange penge vi havde udestående. Efter vi har fået Dit Regnskab ApS til at lave vores regnskab, kan vi både løbende se hvor meget vi tjener og hvem af vores kunder der skylder os penge. Hvilket virkelig har hjulpet på vores likviditet.”

Kundens forretningsområde: Visti Petersens Eftf. ApS udfører alt inden for Gulvservice og Entreprise. De har over 25 års erfaring, bliver enhver opgave løst professionelt.

Læs mere om Visti Petersens Eftf. ApS her: vistipetersen.dk