Ugentlig opfølgning på regnskabet hos AktivByg og Anlæg ApS

Hos AktivByg & Anlæg benytter de sig af en ekstern bogholder fra Dit Regnskab. På den måde får de klaret den løbende opdatering af regnskabet og bogføringen, mens de selv kan fokusere på deres kerneydelse. Kunden står selv for fakturering i E-conomic, efter de har fået et kursus af Dit Regnskabs tilknyttede medarbejder heri.

Ekstern bogholder når der er brug for det

Vi opdaterer på ugentlig basis regnskabet for AktivByg & Anlæg, således at regnskabet altid er opdateret ligesom leverandører bliver betalt til tiden. En løbende bogføring af indbetalinger fra debitorer sikrer også virksomheden en hurtig mulighed for at handle på forfaldne fakturaer. På den måde kan kunden hele tiden sikre deres likviditet. Stort set alting kører elektronisk, på den måde kan vi løse opgaven fra vores kontor og kunden skal ikke huske på at samle bilag sammen. Er der brug for yderligere assistance kører vi gerne op til AktivByg & Anlæg, så vi kan hjælpe derfra.

Om kunden:

AktivByg & Anlæg’s direktør, Henrik Nielsen: “Førhen havde vi ikke overblik over årets resultat inden revisoren havde klargjort årsregnskabet. Investeringen i nye maskiner samt udvidelsen af medarbejderstaben måtte vente til vi havde overblikket – efter vores samarbejde med Dit Regnskab kan vi bedre tage de løbende beslutninger, når der er behov for det. Alle vores fakturaer modtages elektronisk, hvorefter Dit Regnskab sørger for kontering og klargøring til godkendelse hos den relevante medarbejder. Dette sikrer et løbende flow, der altid holder os opdateret med betalinger til vores leverandører.”

AktivByg & Anlæg ApS dækker det meste indenfor bygge- og anlægsbranchen. De tilbyder blandt andet tømrer- og snedkerarbejde, anlægsgartner samt kloakmester. Læs mere om dem her: http://aktivbyg-aps.dk/