Bogføring hos Nihola Cykler

Nihola Cykler benytter sig af Dit Regnskab til den løbende opdatering af regnskabet. Dit Regnskab sørger blandt andet for at holde styr på debitorer, kreditorer, moms samt indberetning af eksport til Danmarks Statistik. Opstår der spørgsmål omkring lønninger eller andet står Dit Regnskab også klar med hjælp!

Bogholder når der er brug for det

Hos Nihola Cykler opdaterer vi regnskabet når der er behov for det. Vi kører altid til kunden og sørger for at opdatere bogføringen. Niels Holme Larsen fra Nihola Cykler sørger selv for de løbende betalinger til kreditorer ligesom salgsafdelingen står for den daglige fakturering. På den måde er det “kun” den opsamlende bogføring samt indbetalinger fra debitorer der skal laves. Vi har desuden en løbende korrespondance med salgsafdelingen vedrørende eventuelle forfaldne debitorer. Hver måned indberetter vi desuden Nihola Cyklers eksport til Danmarks Statistik. Vi er rigtig glade for at komme ude hos kunden, da det giver os muligheden for “at få virksomheden under neglene”. Er der brug for yderligere assistance, er vi altid klar til at hjælpe fra kontoret også!

Om kunden:

I 1998 besluttede Niels Holme Larsen sig for – efter at have læst en artikel i Politiken, der konkluderede, at cyklen ikke ville blive konkurrent til bilen, førend den kunne transportere to børn og indkøbsposer – at bygge en ladcykel. Kriterierne var, som nævnt, at den skulle kunne transportere to børn, indkøbsposer og én kasse øl. I dag producerer Nihola Cykler egenudviklede trehjulede ladcykler. Cyklerne bliver håndbygget vest for København. Herfra bliver de distribueret til forhandlere i 35 europæiske lande, Canada og USA.

Læs mere om Nihola Cykler her.